Hygiene PassLaajuus (0 cr)
Course unit code: HOS004RE1A
General information
- ECTS credits
- 0 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Opiskelija suorittaa opintojaksolla hygieniapassin, joka vaaditaan elintarvikealalla.
Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
Contents
Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen
Starting level and linkage with other courses
Tämä opintojakso on tarkoitettu vain restonomi-opiskelijoille.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:
a. Hygieniapassitesti
b. Näyttö = hygieniapassitesti (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi
Assessment criteria, approved/failed
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Learning materials
Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
Ruokaviraston materiaali www.ruokavirasto.fi , sivuilta löytyy kohta hygieniaosaaminen ja edelleen opiskelumateriaalia/www-linkit
www.purtavaapuhtaasti.fi
www.lupakokata.fi
Muu aiheeseen liittyvä materiaali