Hygiene PassLaajuus (0 cr)

Course unit code: HOS004RE1A

General information


ECTS credits
0 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opiskelija suorittaa opintojaksolla hygieniapassin, joka vaaditaan elintarvikealalla.
Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.

Contents

Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

Starting level and linkage with other courses

Tämä opintojakso on tarkoitettu vain restonomi-opiskelijoille.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

a. Hygieniapassitesti
b. Näyttö = hygieniapassitesti (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi

Assessment criteria, approved/failed

Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

Learning materials

Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi

Ruokaviraston materiaali www.ruokavirasto.fi , sivuilta löytyy kohta hygieniaosaaminen ja edelleen opiskelumateriaalia/www-linkit
www.purtavaapuhtaasti.fi
www.lupakokata.fi
Muu aiheeseen liittyvä materiaali

Go back to top of page