Harjoittelun orientaatio (0op)

Opintojakson tunnus: PLA001RE1A

Opintojakson perustiedot


Laajuus
0 op
Opetuskieli
suomi

Intro

Jännittääkö ensimmäinen harjoittelu ilman alan kokemusta tai koulutusta? Tällä orietaatiojaksolla tutustut käytännön työympäristöön niin ravintolan keittiössä, salissa kuin erilaisissa asiakastilanteissa.

Osaamistavoitteet

Tämän orientaation tavoitteena on kehittää käytännön työelämätaitoja restonomin toimintakentässä. Harjoittelet asiakaspalvelutilanteita erilaisissa toimintaympäristöissä sekä tutustut eri toimintojen yhteistyöhön.

Sisältö

Asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset. Omien vahvuuksien tunnistaminen harjoitteluhakemuksen laatimiseksi. Käytännön työelämätaidot kuten ammattikeittiö toimintaympäristönä, työturvallisuus ja salitarjoilun perustaidot.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Itsenäinen opiskeluosuus sekä tehtävät suoritetaan hyväksytysti Moodlessa ennen käytännön intensiivitoteutusta opetuskeittiössä ja asiakaspavelussa.
Moodlen oppimisalustalla sekä 2 päiväinen käytännön intensiivitoteutus (6h keittiö ja 8h sali ja asiakaspalvelu)

Oppimateriaalit

Moodlessa nähtävillä toteutuksen alettua

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Suoritettu anniskelu- ja hygieniapassi

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun sekä keittiössä että asiakaspalvelussa (15 tuntia). Hyväksytysti suoritettu harjoittelun orientointi on laajuudeltaan 30 tuntia, joka voidaan vähentää työharjoittelun kokonaistunneista.

Siirry alkuun