Orientation to Work Placement (0cr)

Course unit code: PLA001RE1A

General information


ECTS credits
0 cr
Teaching language
Finnish

Intro

Jännittääkö ensimmäinen harjoittelu ilman alan kokemusta tai koulutusta? Tällä orietaatiojaksolla tutustut käytännön työympäristöön niin ravintolan keittiössä, salissa kuin erilaisissa asiakastilanteissa.

Learning objectives

Tämän orientaation tavoitteena on kehittää käytännön työelämätaitoja restonomin toimintakentässä. Harjoittelet asiakaspalvelutilanteita erilaisissa toimintaympäristöissä sekä tutustut eri toimintojen yhteistyöhön.

Contents

Asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset. Omien vahvuuksien tunnistaminen harjoitteluhakemuksen laatimiseksi. Käytännön työelämätaidot kuten ammattikeittiö toimintaympäristönä, työturvallisuus ja salitarjoilun perustaidot.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Itsenäinen opiskeluosuus sekä tehtävät suoritetaan hyväksytysti Moodlessa ennen käytännön intensiivitoteutusta opetuskeittiössä ja asiakaspavelussa.
Moodlen oppimisalustalla sekä 2 päiväinen käytännön intensiivitoteutus (6h keittiö ja 8h sali ja asiakaspalvelu)

Learning materials

Moodlessa nähtävillä toteutuksen alettua

Starting level and linkage with other courses

Suoritettu anniskelu- ja hygieniapassi

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun sekä keittiössä että asiakaspalvelussa (15 tuntia). Hyväksytysti suoritettu harjoittelun orientointi on laajuudeltaan 30 tuntia, joka voidaan vähentää työharjoittelun kokonaistunneista.

Go back to top of page