Orientation to Work Placement (0cr)
Course unit code: PLA001RE1A
General information
- ECTS credits
- 0 cr
- Teaching language
- Finnish
Intro
Jännittääkö ensimmäinen harjoittelu ilman alan kokemusta tai koulutusta? Tällä orietaatiojaksolla tutustut käytännön työympäristöön niin ravintolan keittiössä, salissa kuin erilaisissa asiakastilanteissa.
Learning objectives
Tämän orientaation tavoitteena on kehittää käytännön työelämätaitoja restonomin toimintakentässä. Harjoittelet asiakaspalvelutilanteita erilaisissa toimintaympäristöissä sekä tutustut eri toimintojen yhteistyöhön.
Contents
Asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset. Omien vahvuuksien tunnistaminen harjoitteluhakemuksen laatimiseksi. Käytännön työelämätaidot kuten ammattikeittiö toimintaympäristönä, työturvallisuus ja salitarjoilun perustaidot.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Itsenäinen opiskeluosuus sekä tehtävät suoritetaan hyväksytysti Moodlessa ennen käytännön intensiivitoteutusta opetuskeittiössä ja asiakaspavelussa.
Moodlen oppimisalustalla sekä 2 päiväinen käytännön intensiivitoteutus (6h keittiö ja 8h sali ja asiakaspalvelu)
Learning materials
Moodlessa nähtävillä toteutuksen alettua
Starting level and linkage with other courses
Suoritettu anniskelu- ja hygieniapassi
Assessment criteria, approved/failed
Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun sekä keittiössä että asiakaspalvelussa (15 tuntia). Hyväksytysti suoritettu harjoittelun orientointi on laajuudeltaan 30 tuntia, joka voidaan vähentää työharjoittelun kokonaistunneista.