Orientation to Work PlacementLaajuus (0 cr)

Course unit code: PLA001RE1A

General information


ECTS credits
0 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Tämän orientaation tavoitteena on kehittää käytännön työelämätaitoja restonomin toimintakentässä. Harjoittelet asiakaspalvelutilanteita erilaisissa toimintaympäristöissä sekä tutustut eri toimintojen yhteistyöhön.

Contents

Asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset. Omien vahvuuksien tunnistaminen harjoitteluhakemuksen laatimiseksi. Käytännön työelämätaidot kuten ammattikeittiö toimintaympäristönä, työturvallisuus ja salitarjoilun perustaidot.

Starting level and linkage with other courses

Suoritettu anniskelu- ja hygieniapassi

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Itsenäinen opiskeluosuus sekä tehtävät suoritetaan hyväksytysti Moodlessa ennen käytännön intensiivitoteutusta opetuskeittiössä ja asiakaspavelussa.
Moodlen oppimisalustalla sekä 2 päiväinen käytännön intensiivitoteutus (6h keittiö ja 8h sali ja asiakaspalvelu)

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun sekä keittiössä että asiakaspalvelussa (15 tuntia). Hyväksytysti suoritettu harjoittelun orientointi on laajuudeltaan 30 tuntia, joka voidaan vähentää työharjoittelun kokonaistunneista.

Learning materials

Moodlessa nähtävillä toteutuksen alettua

Go back to top of page