Ravintolastartti (1op)
Opintojakson tunnus: RES8HA412
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 1 op
Intro
Ala tarvitsee tekijöitä ja tämä toteutus auttaa sinut alkuun ravintola-alalla. Tutustut ammattikeittiön laitteisiin valmistaessasi menun ja pääset harjoittelemaan erilaisia tarjoilu- ja asiakaspalvelutaitoja. Tämän startin jälkeen voit ottaa kirin suoraan työvuoroon!
Osaamistavoitteet
Tämän startin suoritettuasi saat tuntuman käytännön työskentelyyn ravintolan keittiössä, opit erilaisia tarjoilutaitoja, asiakaspalvelussa toimimista sekä perusteet, miten selvitä haastavasta asiakastilanteesta.
Sisältö
Ammattikeittiö toimintaympäristönä ja työturvallisuus. Tarjoilun perustaidot. Asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset. Ominen vahvuuksien tunnistaminen työhakemusta ja haastattelua varten. Harjoitteluhakemuksen laatiminen.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Moodlen oppimisalustalla sekä 2 päiväinen käytännön intensiivitoteutus (6h keittiö ja 8h sali ja asiakaspalvelu).
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun sekä keittiössä että asiakaspalvelussa (15 tuntia).