Ravintolastartti (1cr)
Course unit code: RES8HA412
General information
- ECTS credits
- 1 cr
Intro
Ala tarvitsee tekijöitä ja tämä toteutus auttaa sinut alkuun ravintola-alalla. Tutustut ammattikeittiön laitteisiin valmistaessasi menun ja pääset harjoittelemaan erilaisia tarjoilu- ja asiakaspalvelutaitoja. Tämän startin jälkeen voit ottaa kirin suoraan työvuoroon!
Learning objectives
Tämän startin suoritettuasi saat tuntuman käytännön työskentelyyn ravintolan keittiössä, opit erilaisia tarjoilutaitoja, asiakaspalvelussa toimimista sekä perusteet, miten selvitä haastavasta asiakastilanteesta.
Contents
Ammattikeittiö toimintaympäristönä ja työturvallisuus. Tarjoilun perustaidot. Asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset. Ominen vahvuuksien tunnistaminen työhakemusta ja haastattelua varten. Harjoitteluhakemuksen laatiminen.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Moodlen oppimisalustalla sekä 2 päiväinen käytännön intensiivitoteutus (6h keittiö ja 8h sali ja asiakaspalvelu).
Assessment criteria, approved/failed
Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun sekä keittiössä että asiakaspalvelussa (15 tuntia).