Ravintolastartti (1cr)

Course unit code: RES8HA412

General information


ECTS credits
1 cr

Intro

Ala tarvitsee tekijöitä ja tämä toteutus auttaa sinut alkuun ravintola-alalla. Tutustut ammattikeittiön laitteisiin valmistaessasi menun ja pääset harjoittelemaan erilaisia tarjoilu- ja asiakaspalvelutaitoja. Tämän startin jälkeen voit ottaa kirin suoraan työvuoroon!

Learning objectives

Tämän startin suoritettuasi saat tuntuman käytännön työskentelyyn ravintolan keittiössä, opit erilaisia tarjoilutaitoja, asiakaspalvelussa toimimista sekä perusteet, miten selvitä haastavasta asiakastilanteesta.

Contents

Ammattikeittiö toimintaympäristönä ja työturvallisuus. Tarjoilun perustaidot. Asiakaspalvelutilanteissa toimiminen ja hospitality mindset. Ominen vahvuuksien tunnistaminen työhakemusta ja haastattelua varten. Harjoitteluhakemuksen laatiminen.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Moodlen oppimisalustalla sekä 2 päiväinen käytännön intensiivitoteutus (6h keittiö ja 8h sali ja asiakaspalvelu).

Assessment criteria, approved/failed

Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan Moodlen opetusmateriaaleihin perehtymisen sekä Moodletehtävien suorittaminen (n. 15 tuntia) sekä osallistuminen käytännön harjoitteluun sekä keittiössä että asiakaspalvelussa (15 tuntia).

Go back to top of page