Crafting a food experience -project (cooperative)Laajuus (5 cr)

Course unit code: FPR1RR013

General information


ECTS credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Osaamistavoitteet
• tuntee keskeisimmän käsitteistön elämyksellisyyden teoriasta
• ymmärtää estetiikan ilmiönä ja sen suhteen elämyksellisyyteen
• tuntee gastronomian historiaa ja pystyy hyödyntämään sitä annossuunnittelussa
• tuntee kulutuskäyttäytymiseen vaikuttavat ruokatrendit
• osaa analysoida erilaisia asiakastarpeita

Contents

• Estetiikka ja aistit
• Elämysteoriat
• Gastronomia ja annossuunnittelun periaatteet
• Asiakasymmärrys
• Ruuan presentaatiot perustuen elämyksellisyyteen ja visuaalisuuteen

Implementation methods, demonstration and Work&Study

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Learning materials

Oppitunneilla jaettava materiaali
The Experience Economy 2019. Pine, B. Joseph Gilmore, James H.

Starting level and linkage with other courses

Ruokatuotannon johtamisen 1.vuoden erikoistumisopintojaksot suoritettu

Assessment criteria - grade 1

Arviointikriteeri - arvosana 1
Tuntee opintojakson keskeiset käsitteet
Osaa kuvata ruokatuotannon menetelmiä - ja ilmiöitä
Suorittaa hyväksytysti kaikki opintojaksoon liittyvät tehtävät
Tunnistaa joiltakin osin omaa prosessin aikaista kehittymistään

Assessment criteria - grade 3

Arviointikriteeri - arvosana 3
Hallitsee opintojakson keskeiset käsitteet
Osaa soveltaa oppimaansa ruokaelämyksen rakentamiseksi
Osaa kuvata omaa oppimistaan

Assessment criteria - grade 5

Arviointikriteeri - arvosana 5
Hallitsee monipuolisesti opintojakson keskeiset käsitteet
Osaa monipuolisesti soveltaa ja analysoida opintojaksolla oppimaansa kokonaisvaltaisen ruokaelämyksen kehittämiseksi
Osaa kriittisesti arvioida omaa kehittymistään ja toimia sen mukaisesti

Go back to top of page