Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 6Laajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: SPA1HA006
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia sujuvasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• toimii itsenäisesti ammattialansa kielenkäyttötilanteissa
• ymmärtää ja osaa laatia monipuolisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillisen erikoissanaston
• tuntee hyvin kielialueen kulttuurin
.
Sisältö
• Harjoitellaan vaativia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Erilaiset liike-elämän viestit
• Syvennetään oman alan sanastoa
• Työnhaku
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 5. Tavoitetaso B1.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Arviointikriteerit - arvosana 1
Opiskelija selviytyy välttävästi rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee yleisimmän ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella jonkin verran toimialaan liittyvistä aiheista.
Arviointikriteerit - arvosana 3
Opiskelija selviytyy hyvin rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella luontevasti toimialaan liittyvistä aiheista.
Arviointikriteerit - arvosana 5
Opiskelija selviytyy erinomaisesti erilaisissa suullisissa ja kirjallisissa työelämän kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee hyvin ammattialan espanjan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella sujuvasti toimialaan liittyvistä aiheista.
Oppimateriaalit
Buenas Migas 3. kpl 7-12. Otava.