Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 6Laajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: SPA1HA006

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia sujuvasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• toimii itsenäisesti ammattialansa kielenkäyttötilanteissa
• ymmärtää ja osaa laatia monipuolisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillisen erikoissanaston
• tuntee hyvin kielialueen kulttuurin
.

Sisältö

• Harjoitellaan vaativia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Erilaiset liike-elämän viestit
• Syvennetään oman alan sanastoa
• Työnhaku

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 5. Tavoitetaso B1.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Arviointikriteerit - arvosana 1

Opiskelija selviytyy välttävästi rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee yleisimmän ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella jonkin verran toimialaan liittyvistä aiheista.

Arviointikriteerit - arvosana 3

Opiskelija selviytyy hyvin rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella luontevasti toimialaan liittyvistä aiheista.

Arviointikriteerit - arvosana 5

Opiskelija selviytyy erinomaisesti erilaisissa suullisissa ja kirjallisissa työelämän kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee hyvin ammattialan espanjan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella sujuvasti toimialaan liittyvistä aiheista.

Oppimateriaalit

Buenas Migas 3. kpl 7-12. Otava.

Siirry alkuun