Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 6 (3op)

Opintojakson tunnus: SPA1HA006

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia sujuvasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• toimii itsenäisesti ammattialansa kielenkäyttötilanteissa
• ymmärtää ja osaa laatia monipuolisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillisen erikoissanaston
• tuntee hyvin kielialueen kulttuurin
.

Sisältö

• Harjoitellaan vaativia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Erilaiset liike-elämän viestit
• Syvennetään oman alan sanastoa
• Työnhaku

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Buenas Migas 3. kpl 7-12. Otava.

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 5. Tavoitetaso B1.

Arviointikriteerit - arvosana 1

Opiskelija selviytyy välttävästi rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee yleisimmän ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella jonkin verran toimialaan liittyvistä aiheista.

Arviointikriteerit - arvosana 3

Opiskelija selviytyy hyvin rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella luontevasti toimialaan liittyvistä aiheista.

Arviointikriteerit - arvosana 5

Opiskelija selviytyy erinomaisesti erilaisissa suullisissa ja kirjallisissa työelämän kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee hyvin ammattialan espanjan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella sujuvasti toimialaan liittyvistä aiheista.

Siirry alkuun