Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 3Laajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: SPA1HA003

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• ymmärtää ja osaa laatia yksinkertaisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillista sanastoa
• ymmärtää kielialueen kulttuuria
• hallitsee kielen perusrakenteet

Sisältö

• Erilaisia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
• Liikeviestinnän perusteita
• Oman alan sanaston soveltamista
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Syvennetään kielen perusrakenteiden hallintaa opiskelemalla menneenajan aikamuodot.

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 tai vastaavat taidot.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson oppimistavoitteet voi saavuttaa seuraavalla tavalla:
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät.
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Arviointikriteerit - arvosana 1

Opiskelija kykenee välttävällä tasolla ymmärtämään ja tuottamaan erilaisia suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta välttävällä tasolla. Opiskelija tunnistaa rakenteita ja usein käytettyjä ilmauksia erilaisissa kielenkäyttötilanteissa.

Arviointikriteerit - arvosana 3

Opiskelija kykenee hyvin ymmärtämään ja tuottamaan erilaisia suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta hyvällä tasolla. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa uusiin kielenkäyttötilanteisiin.

Arviointikriteerit - arvosana 5

Opiskelija kykenee erinomaisesti ymmärtämään ja tuottamaan erilaisia suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/tai ääntämisen osalta erittäin hyvällä tasolla. Opiskelija pystyy soveltamaan oppimaansa uusiin kielenkäyttötilanteisiin.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.

Oppimateriaalit

Kurki, Lindgren, Miranda Cañellas & Ràfols 2015. Buenas Migas 2. Otava: kpl 1-6.

Siirry alkuun