BaristakurssiLaajuus (1 op)

Opintojakson tunnus: RES8RH033

Opintojakson perustiedot


Laajuus
1 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää kahvin matkan pavusta kuppiin ja osaa valmistaa yleisimmät espressopohjaiset juomat.

Sisältö

Sisältö
• Kahvin matka pavusta kuppiin
• Kahvimyllyn säätäminen
• Espresson valmistaminen
• Maitovaahdon tekeminen
• Yleisimmät espressojuomat

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Lähtötasovaatimuksia ei ole. Osallistumisoikeus Haagan yksikön restonomiopiskelijoilla. Opintojakso toteutetaan Pauligin tiloissa Vuosaaressa ja koulutuspäivän lisäksi opiskelija suorittaa baristavuoron Haagan kampuksen ravintola Caffelissa.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Intensiivipäivä lähiopetusta
Baristavuoro Caffelissa
Käytännönharjoittelu
Oman oppimisen arviointi 1 h

AHOT: opiskelija osoittaa todistuksella käyneensä baristakurssin aikaisemmin ja osoittaa siten osaamisensa.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Hyväksyttyyn arvosanaan vaaditaan koulutuspäivä Pauligilla ja baristavuoron suorittaminen Caffelissa.

Opintojakso on opiskelijalle maksuton, mutta sisältää sakkomaksun 20 € mikäli opintojaksolle hyväksytty opiskelija ei osallistu toteutukseen.

Lisätiedot

Kurssi on tarkoitettu Haagan restonomikampuksen opiskelijoille.

Siirry alkuun