Barista CourseLaajuus (1 cr)
Course unit code: RES8RH033
General information
- ECTS credits
- 1 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää kahvin matkan pavusta kuppiin ja osaa valmistaa yleisimmät espressopohjaiset juomat.
Contents
Sisältö
• Kahvin matka pavusta kuppiin
• Kahvimyllyn säätäminen
• Espresson valmistaminen
• Maitovaahdon tekeminen
• Yleisimmät espressojuomat
Starting level and linkage with other courses
Lähtötasovaatimuksia ei ole. Osallistumisoikeus Haagan yksikön restonomiopiskelijoilla. Opintojakso toteutetaan Pauligin tiloissa Vuosaaressa ja koulutuspäivän lisäksi opiskelija suorittaa baristavuoron Haagan kampuksen ravintola Caffelissa.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Intensiivipäivä lähiopetusta
Baristavuoro Caffelissa
Käytännönharjoittelu
Oman oppimisen arviointi 1 h
AHOT: opiskelija osoittaa todistuksella käyneensä baristakurssin aikaisemmin ja osoittaa siten osaamisensa.
Assessment criteria, approved/failed
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Hyväksyttyyn arvosanaan vaaditaan koulutuspäivä Pauligilla ja baristavuoron suorittaminen Caffelissa.
Opintojakso on opiskelijalle maksuton, mutta sisältää sakkomaksun 20 € mikäli opintojaksolle hyväksytty opiskelija ei osallistu toteutukseen.
Further information
Kurssi on tarkoitettu Haagan restonomikampuksen opiskelijoille.