Barista CourseLaajuus (1 cr)

Course unit code: RES8RH033

General information


ECTS credits
1 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää kahvin matkan pavusta kuppiin ja osaa valmistaa yleisimmät espressopohjaiset juomat.

Contents

Sisältö
• Kahvin matka pavusta kuppiin
• Kahvimyllyn säätäminen
• Espresson valmistaminen
• Maitovaahdon tekeminen
• Yleisimmät espressojuomat

Starting level and linkage with other courses

Lähtötasovaatimuksia ei ole. Osallistumisoikeus Haagan yksikön restonomiopiskelijoilla. Opintojakso toteutetaan Pauligin tiloissa Vuosaaressa ja koulutuspäivän lisäksi opiskelija suorittaa baristavuoron Haagan kampuksen ravintola Caffelissa.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Intensiivipäivä lähiopetusta
Baristavuoro Caffelissa
Käytännönharjoittelu
Oman oppimisen arviointi 1 h

AHOT: opiskelija osoittaa todistuksella käyneensä baristakurssin aikaisemmin ja osoittaa siten osaamisensa.

Assessment criteria, approved/failed

Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Hyväksyttyyn arvosanaan vaaditaan koulutuspäivä Pauligilla ja baristavuoron suorittaminen Caffelissa.

Opintojakso on opiskelijalle maksuton, mutta sisältää sakkomaksun 20 € mikäli opintojaksolle hyväksytty opiskelija ei osallistu toteutukseen.

Further information

Kurssi on tarkoitettu Haagan restonomikampuksen opiskelijoille.

Go back to top of page