Beers and Pub OperationsLaajuus (3 cr)

Course unit code: RES8RH022

General information


ECTS credits
3 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Ymmärtää olueen laatuun vaikuttavat tekijät. Hallitsee monipuolisesti olutprosessin ravintolassa: valikoima ja sen hallinta, myynti ja markkinointi, turvallisuus,

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- ymmärtää oluen markkinoiden perusteet: oluttyypit ja –tyylit sekä niiden laatuun vaikuttavat tekijät
- osaa maistella olutta systemaattisesti sen laadun ja aistittavien ominaisuuksien määrittämiseksi
- ymmärtää ravintolan olutprosessin eri näkökulmista: logistiikka, myynti ja markkinointi, turvallisuus

Contents

Olutmarkkinat
Oluen valmistus
Olen maistelu
Oluttyypit
Oluen ja ruuan yhdistäminen
Olutprosessi ravintolassa: valikoima, varastointi, oluen tarjoilu , oluen omavalvonta
Olutravintolat
Sinebrychoff Olutmestari Junior -kilpailu

Starting level and linkage with other courses

Opintojakso on pääasiassa suunnattu hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon (HOTRA) koulutusohjelman opiskelijoille mutta muiden koulutusohjelmien opiskelijoita hyväksytään toteutuksille varaustilanteen mukaan.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Lähiopetus (luennot, maistelut ja ekskursiot) ja tentti 24 h
Itsenäinen opiskelu 57 h
Oman oppimisen arviointi 1 h

Tentti, maistelu ja kirjallinen osuus

Learning materials

Mikko Salmi: Kippis! Ravintolan olutkäsikirja + luennoilla jaettava materiaali, opiskelijan omat muistiinpanot opintokäynneillä.

Further information

Kurssimaksu 30 €. Suoritetaan Haagan myymälään (Matsku) ennen ensimmäistä kokoontumista.

Go back to top of page