Beers and Pub OperationsLaajuus (3 cr)
Course unit code: RES8RH022
General information
- ECTS credits
- 3 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Ymmärtää olueen laatuun vaikuttavat tekijät. Hallitsee monipuolisesti olutprosessin ravintolassa: valikoima ja sen hallinta, myynti ja markkinointi, turvallisuus,
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- ymmärtää oluen markkinoiden perusteet: oluttyypit ja –tyylit sekä niiden laatuun vaikuttavat tekijät
- osaa maistella olutta systemaattisesti sen laadun ja aistittavien ominaisuuksien määrittämiseksi
- ymmärtää ravintolan olutprosessin eri näkökulmista: logistiikka, myynti ja markkinointi, turvallisuus
Contents
Olutmarkkinat
Oluen valmistus
Olen maistelu
Oluttyypit
Oluen ja ruuan yhdistäminen
Olutprosessi ravintolassa: valikoima, varastointi, oluen tarjoilu , oluen omavalvonta
Olutravintolat
Sinebrychoff Olutmestari Junior -kilpailu
Starting level and linkage with other courses
Opintojakso on pääasiassa suunnattu hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon (HOTRA) koulutusohjelman opiskelijoille mutta muiden koulutusohjelmien opiskelijoita hyväksytään toteutuksille varaustilanteen mukaan.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Lähiopetus (luennot, maistelut ja ekskursiot) ja tentti 24 h
Itsenäinen opiskelu 57 h
Oman oppimisen arviointi 1 h
Tentti, maistelu ja kirjallinen osuus
Learning materials
Mikko Salmi: Kippis! Ravintolan olutkäsikirja + luennoilla jaettava materiaali, opiskelijan omat muistiinpanot opintokäynneillä.
Further information
Kurssimaksu 30 €. Suoritetaan Haagan myymälään (Matsku) ennen ensimmäistä kokoontumista.