E-business in foodserviceLaajuus (5 cr)

Course unit code: RES2HR001

General information


ECTS credits
5 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opiskelija osaa luetella sähköisen liiketoiminnan peruskäsitteet ja -periaatteet ravintolayrityksen kontekstissa.
Opiskelija pystyy selittämään, sähköisen liiketoiminnan roolia ravintolayrityksessä, kuvaamaan erilaisia sähköisiä markkinointi- ja jakelukanavia sekä ymmärtämään asiakaskokemuksen merkityksen verkossa.
Opiskelija pystyy suunnittelemaan ja luomaan ravintolayritykselle toimivaa sähköistä liiketoimintaa, valitsemaan ja käyttämään sopivia kanavia markkinoinnissa ja jakelussa sekä soveltamaan tietoturvakäytäntöjä sähköisen liiketoiminnan suojaamiseksi.
Opiskelija kykenee arvioimaan eri sähköisen liiketoiminnan strategioita ravintolayritykselle, analysoimaan verkkosivuston kävijädataa ja konversioprosentteja sekä tunnistamaan mahdollisuuksia asiakaskokemuksen parantamiseksi verkossa.
Opiskelija pystyy arvioimaan kriittisesti sähköisen liiketoiminnan vaikutusta ravintolayrityksen kannattavuuteen ja kilpailukykyyn, vertailemaan eri teknologisia ratkaisuja ravintola-alalla ja ehdottamaan strategioita tulevaisuuden sähköisen liiketoiminnan trendien hyödyntämiseksi.

Contents

sähköisen liiketoiminnan peruskäsitteet ja -periaatteet
asiakaskokemuksen mittaaminen ja kehittäminen
sähköisen liiketoiminnan tietoturva ja tietosuoja
erilaisiin työkaluihin tutustumista
kilpailuedun arvioimista ja analysointia
ravintola-alan tulevaisuuden digitaaliset trendit

Starting level and linkage with other courses

Ei sidonnaisuuksia.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Lähiopetus kampuksella periodin ajan. Keskustele mahdollisesta näytöstä tai opinnollistamisesta opettajien kanssa.

Assessment criteria - grade 1

Opiskelija osaa luetella sähköisen liiketoiminnan peruskäsitteet ja -periaatteet ravintolayrityksen kontekstissa. Opiskelija osallistuu työskentelyyn.

Assessment criteria - grade 3

Opiskelija työskentelee opintojaksotehtäväryhmän jäsenenä vastuullisesti. Opiskelija soveltaa osaamistaan ravintola-alan yrityksen sähköisen liiketoiminnan kehittämistyössä. Opiskelija analysoi ryhmän tuloksia.

Assessment criteria - grade 5

Opiskelija pystyy arvioimaan kriittisesti sähköisen liiketoiminnan vaikutusta ravintolayrityksen kannattavuuteen ja kilpailukykyyn, vertailemaan eri teknologisia ratkaisuja ravintola-alalla ja ehdottamaan strategioita tulevaisuuden sähköisen liiketoiminnan trendien hyödyntämiseksi. Opiskelija osoittaa kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvuutta ja innovatiivisuutta. Opiskelija osaa hyödyntää ja esittää ravintola-alan sähköisen liiketoiminnan osaamistaan. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit.

Learning materials

Opintojakson Moodle-sivustolla.

Go back to top of page