Combining food and drinkLaajuus (3 cr)
Course unit code: RES1HR002
General information
- ECTS credits
- 3 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa
• tuntee ja tunnistaa perusmaut
• osaa hyödyntää eri juomien peruselementtejä ruuan ja juoman yhdistämisessä
• hallitsee yhdistämisen perusteet
• hallitsee ruoka- ja juomalistan yhteensovittamisen
Contents
• Aistinvarainen arviointi
• Analyyttinen maistaminen
• Klassiset yhdistelmät
• Makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät
• Ateriakokonaisuuden makuaistimukseen perustuva rakentaminen
Starting level and linkage with other courses
Johdatus ravintolajuomiin RES1RH002 tai raaka-aineet ja ravitsemus FP22RR002 suoritettava ennen tätä opintojaksoa.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)
Assessment criteria - grade 1
Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
Osaa luoda klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden
Tietää perusmaut ja -elementit ruuissa ja juomissa
Assessment criteria - grade 3
Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makuaistimusten tekijät
Tietää perusmakujen keskinäiset vaikutukset ruoka- ja juomayhdistelmissä
Osaa perustella ruoka- ja juomayhdistelmien valinnat
Assessment criteria - grade 5
Osaa analysoida erityyppisten ruoka-ja juomayhdistelmien makuihin perustuvat tekijät.
Osaa luoda ateriakokonaisuuden ja perustella valinnat.