HygieniapassiLaajuus (1 op)

Opintojakson tunnus: PSS8PO024

Opintojakson perustiedot


Laajuus
1 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa elintarvikehygienian perusteet. Opiskelija tietää elintarvikehygieniasta säädetyn ohjeistuksen ja osaa soveltaa sitä työssään huolellisesti ja vastuullisesti.

Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty

Sisältö

- elintarvikehygienian perusteet
- säännökset elintarvikehygieniasta
-Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Ei lähtötasovaatimuksia

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja itsenäinen työskentely, hygieniapassitentti
b. Suunnitelmaan pohjautuva omassa työssä oppiminen eli opinnollistaminen, mikäli opiskelija pystyy oppimaan opintojakson sisällöt työssään/harrastuksessaan sekä hygieniapassitentti Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
c.Näyttö (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.

Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty

Oppimateriaalit

Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi

Ruokaviraston materiaali www.ruokavirasto.fi , sivuilta löytyy kohta hygieniaosaaminen ja edelleen opiskelumateriaalia/www-linkit
www.purtavaapuhtaasti.fi
www.lupakokata.fi

Muu aiheeseen liittyvä materiaali

Siirry alkuun