Management and profitable business in the hospitality industryLaajuus (9 cr)

Course unit code: HOT2RH003

General information


ECTS credits
9 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria osallistavana esimiehenä
• hallitsee tehokkaasti liiketoiminnan keskeisiä resursseja

Contents

• TES ja henkilöstöresursointi
• Revenue Management perusteet
• Esimiehen eri roolit organisaatiossa
• Logistiikka
• Palvelu- ja myyntikulttuurin kehittäminen
• Asiakastyytyväisyys
• Laatustandardit
• Talouden tunnusluvut ja päätösten tekeminen niiden perusteella

Starting level and linkage with other courses

Suositellaan suoritettavaksi opintojakson hotelli- ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeuruksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Assessment criteria - grade 1

Tuntee hotelli ja ravintola-alan esimiehen tehtävät palvelu- ja myyntikulttuurissa. Tunnistaa liiketoiminnan keskeiset resurssit.

Assessment criteria - grade 3

Osaa toimia alan esimiehenä perehdytyksen jälkeen. Osaa käyttää resursseja taloudellisesti esimies- ja kehitystyössään.

Assessment criteria - grade 5

Osaa toimi ja kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria osallistavana esimiehenä.
Osaa käyttää resursseja taloudellisesti ja tehokkaasti esimies- ja kehitystyössään.

Go back to top of page