Management and profitable business in the hospitality industryLaajuus (9 cr)
Course unit code: HOT2RH003
General information
- ECTS credits
- 9 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria osallistavana esimiehenä
• hallitsee tehokkaasti liiketoiminnan keskeisiä resursseja
Contents
• TES ja henkilöstöresursointi
• Revenue Management perusteet
• Esimiehen eri roolit organisaatiossa
• Logistiikka
• Palvelu- ja myyntikulttuurin kehittäminen
• Asiakastyytyväisyys
• Laatustandardit
• Talouden tunnusluvut ja päätösten tekeminen niiden perusteella
Starting level and linkage with other courses
Suositellaan suoritettavaksi opintojakson hotelli- ravintola-alan liiketoimintalähtöinen kehittäminen.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeuruksessa.
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Assessment criteria - grade 1
Tuntee hotelli ja ravintola-alan esimiehen tehtävät palvelu- ja myyntikulttuurissa. Tunnistaa liiketoiminnan keskeiset resurssit.
Assessment criteria - grade 3
Osaa toimia alan esimiehenä perehdytyksen jälkeen. Osaa käyttää resursseja taloudellisesti esimies- ja kehitystyössään.
Assessment criteria - grade 5
Osaa toimi ja kehittää palvelu- ja myyntikulttuuria osallistavana esimiehenä.
Osaa käyttää resursseja taloudellisesti ja tehokkaasti esimies- ja kehitystyössään.