Hotel and restaurant business environment (9cr)

Course unit code: HOT2RH001

General information


ECTS credits
9 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• ymmärtää paikallista ja kansainvälistä hotelli-, ravintola- ja matkailuelinkeinoa ja sen toimijoita kokonaisvaltaisessa matkailuklusterissa
• osaa toimia palveluyrityksen operatiivisissa työtehtävissä myynnillisenä ja vastuullisena asiakaspalvelijana noudattaen alan turvallisuus- ja laatustandardeja

Contents

• Hotelli- ja ravintola-alan kulttuuri ja perustoiminnot
• Matkailuklusteri
• Media työkaluna
• Tilastojen hyödyntäminen
• Sisäisten ja ulkoisten verkostojen hyödyntäminen
• Turvallisuus ja vastuullisuus

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)

Learning materials

Ilmoitetaan kurssilla.

Starting level and linkage with other courses

Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia.

Assessment criteria - grade 1

Tunnistaa ja nimeää alan työtehtävät ja niiden sisällöt
Tunnistaa suomalaisia alan toimijoita
Tuntee lain ja turvallisuuden merkityksen alalle

Assessment criteria - grade 3

Osaa toimia alan työtehtävissä perehdytyksen jälkeen
Osaa nimetä alan suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita
Ymmärtää lain ja turvallisuuden merkityksen toiminnassaan alalla

Assessment criteria - grade 5

Osaa ohjata omaa toimintaansa alan työtehtävissä
Osaa seurata suomalaista ja kansainvälistä alan keskustelua eri medioissa
Osaa soveltaa lakeja työtehtävissään ja ymmärtää turvallisuuden merkityksen toimialalla

Go back to top of page