Hotel and restaurant business environmentLaajuus (9 cr)

Course unit code: HOT2RH001

General information


ECTS credits
9 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• ymmärtää paikallista ja kansainvälistä hotelli-, ravintola- ja matkailuelinkeinoa ja sen toimijoita kokonaisvaltaisessa matkailuklusterissa
• osaa toimia palveluyrityksen operatiivisissa työtehtävissä myynnillisenä ja vastuullisena asiakaspalvelijana noudattaen alan turvallisuus- ja laatustandardeja

Contents

• Hotelli- ja ravintola-alan kulttuuri ja perustoiminnot
• Matkailuklusteri
• Media työkaluna
• Tilastojen hyödyntäminen
• Sisäisten ja ulkoisten verkostojen hyödyntäminen
• Turvallisuus ja vastuullisuus

Starting level and linkage with other courses

Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia.

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät monimuotototeutuksena
b. Tentti ja/tai oppimistehtävä(t)

Assessment criteria - grade 1

Tunnistaa ja nimeää alan työtehtävät ja niiden sisällöt
Tunnistaa suomalaisia alan toimijoita
Tuntee lain ja turvallisuuden merkityksen alalle

Assessment criteria - grade 3

Osaa toimia alan työtehtävissä perehdytyksen jälkeen
Osaa nimetä alan suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita
Ymmärtää lain ja turvallisuuden merkityksen toiminnassaan alalla

Assessment criteria - grade 5

Osaa ohjata omaa toimintaansa alan työtehtävissä
Osaa seurata suomalaista ja kansainvälistä alan keskustelua eri medioissa
Osaa soveltaa lakeja työtehtävissään ja ymmärtää turvallisuuden merkityksen toimialalla

Learning materials

Ilmoitetaan kurssilla.

Go back to top of page