Hotelli- ja ravintola-projekti 2Laajuus (3 op)

Opintojakson tunnus: HOT1RH003

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
• soveltaa hotelli- ja ravintola alan osaamistaan projektissa
• työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
• tunnistaa erilaiset projektiin soveltuvat projektityömenetelmät
• käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
• arvioida projektin tuloksia

Sisältö

* Hotelli- tai ravintolakonseptien liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
• Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
• Tavoitteellinen ja kannattava projektin toteutus
• Viestintä ja tiimityö projektissa
• Projektin tulosten arviointi

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Suositellaan suoritettavaksi 2. lukuvuoden aikana.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
tai
AHOT
tai
Work&Study

Arviointikriteerit - arvosana 1

Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.

Arviointikriteerit - arvosana 3

Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia

Arviointikriteerit - arvosana 5

Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva materiaali.

Siirry alkuun