Hotelli- ja ravintola-projekti 2Laajuus (3 op)
Opintojakson tunnus: HOT1RH003
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 3 op
Osaamistavoitteet
Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
• soveltaa hotelli- ja ravintola alan osaamistaan projektissa
• työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
• tunnistaa erilaiset projektiin soveltuvat projektityömenetelmät
• käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
• arvioida projektin tuloksia
Sisältö
* Hotelli- tai ravintolakonseptien liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
• Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
• Tavoitteellinen ja kannattava projektin toteutus
• Viestintä ja tiimityö projektissa
• Projektin tulosten arviointi
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Suositellaan suoritettavaksi 2. lukuvuoden aikana.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetus, siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
tai
AHOT
tai
Work&Study
Arviointikriteerit - arvosana 1
Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.
Arviointikriteerit - arvosana 3
Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia
Arviointikriteerit - arvosana 5
Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit
Oppimateriaalit
Moodlessa oleva materiaali.