Support Functions in Professional Kitchen -projectLaajuus (1 cr)
Course unit code: FPR1RR009
General information
- ECTS credits
- 1 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Tutustuttaa opiskelija ammattikeittiön tukitoimintoihin
• Raaka-aineiden tilaamiseen käytettävät menetelmät, vastaanottoon ja varastointiin liittyvien tehtävien suunnittelu ja ylläpito.
• Raaka-aineiden tilaamiseen, vastaanottoon ja varastointiin liittyvien tehtävien suunnittelu ja ylläpito
• Varastojen järjestäminen ja siivous sekä perusraaka-ainevalikoiman ylläpito
• Puhtaanpitoon liittyvien pesuaineiden ja -välineiden säilytys ja ylläpito vastaten opetuskeittiöiden päivittäistä tarvetta.
• Ovaport -järjestelmän käyttö
Contents
• Tilausjärjestelmät ja -menetelmät
• Raaka-aineiden vastaanotto, varastointi ja mahdolliset reklamaatiot
• Opetuskeittiöiden ja varastoiden puhtaanapito
• Puhtaanpitoon liittyvien pesuaineiden ja -välineiden ylläpito
• Ovaport -järjestelmä
Starting level and linkage with other courses
Suoritetaan työpareittain, vastuuviikot koko lukuvuoden aikana pois lukien loma- ja harjoittelujaksot
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. Näytöllä osoitetaan kaikkien sisältöjen hallitseminen
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Assessment criteria, approved/failed
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa Hyväksytty/ Hylätty
Hyväksytty
Opiskelija osoittaa aloitteellisuutta, kykyä ylläpitää ja kehittää tilojen yleistä järjestystä sekä käyttää osoitettuja järjestelmiä.
Hylätty
Annettujen tehtävien laiminlyönti vastuuvuoron aikana. Osoitettujen tilojen järjestys- ja siisteystason heikkeneminen vastuuvuoron aikana. Ei hallitse Ovaport -järjestelmän käyttöä. Puuttuva vastuuviikon raportointi.
Learning materials
Omavalvontasuunnitelma
Ovaport - manuaali
KesproNet ja Heinon Tukun verkkokauppa - opiskelijatunnukset
Muu opettajan jakama materiaali
Further information
Opintojakso tehdään Haagan restonomikampuksen toimitiloissa
Opinnollistamistehtävät/ Näyttö laaditaan yhteistyössä opintojakson vastuuopettajien kanssa.