Support Functions in Professional Kitchen -projectLaajuus (1 cr)

Course unit code: FPR1RR009

General information


ECTS credits
1 cr
Teaching language
Finnish

Learning objectives

Tutustuttaa opiskelija ammattikeittiön tukitoimintoihin
• Raaka-aineiden tilaamiseen käytettävät menetelmät, vastaanottoon ja varastointiin liittyvien tehtävien suunnittelu ja ylläpito.
• Raaka-aineiden tilaamiseen, vastaanottoon ja varastointiin liittyvien tehtävien suunnittelu ja ylläpito
• Varastojen järjestäminen ja siivous sekä perusraaka-ainevalikoiman ylläpito
• Puhtaanpitoon liittyvien pesuaineiden ja -välineiden säilytys ja ylläpito vastaten opetuskeittiöiden päivittäistä tarvetta.
• Ovaport -järjestelmän käyttö

Contents

• Tilausjärjestelmät ja -menetelmät
• Raaka-aineiden vastaanotto, varastointi ja mahdolliset reklamaatiot
• Opetuskeittiöiden ja varastoiden puhtaanapito
• Puhtaanpitoon liittyvien pesuaineiden ja -välineiden ylläpito
• Ovaport -järjestelmä

Starting level and linkage with other courses

Suoritetaan työpareittain, vastuuviikot koko lukuvuoden aikana pois lukien loma- ja harjoittelujaksot

Implementation methods, demonstration and Work&Study

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät
b. Näytöllä osoitetaan kaikkien sisältöjen hallitseminen
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Assessment criteria, approved/failed

Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa Hyväksytty/ Hylätty
Hyväksytty
Opiskelija osoittaa aloitteellisuutta, kykyä ylläpitää ja kehittää tilojen yleistä järjestystä sekä käyttää osoitettuja järjestelmiä.
Hylätty
Annettujen tehtävien laiminlyönti vastuuvuoron aikana. Osoitettujen tilojen järjestys- ja siisteystason heikkeneminen vastuuvuoron aikana. Ei hallitse Ovaport -järjestelmän käyttöä. Puuttuva vastuuviikon raportointi.

Learning materials

Omavalvontasuunnitelma
Ovaport - manuaali
KesproNet ja Heinon Tukun verkkokauppa - opiskelijatunnukset
Muu opettajan jakama materiaali

Further information

Opintojakso tehdään Haagan restonomikampuksen toimitiloissa

Opinnollistamistehtävät/ Näyttö laaditaan yhteistyössä opintojakson vastuuopettajien kanssa.

Go back to top of page